Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια σε παρακρατικές επιθέσεις

Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια σε παρακρατικές επιθέσεις

ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ
Τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Φλεβάρη στην περιοχή της Νεάπολης διαμέρισμα προσφύγων από το Ιράκ δέχθηκε επίθεση με μολότωφ, την ίδια στιγμή που μέσα βρίσκονταν και τα 6 ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Η επίθεση αυτή δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρακρατικών επιθέσεων και φασιστικών δολοφονιών, όπως η δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σ. Λουκμάν στα Πετράλωνα από νεοναζί, η δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα στο Κερατσίνι από τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, η δολοφονία του αλβανού εργάτη γης Petrit Zifle στην Λευκίμμη από μέλος και εκλογικό αντιπρόσωπο της ΧΑ, οι εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες, πρόσφυγες, αγωνιστές, όπως επίσης εναντίον κατειλημμένων και αυτοοργανομένων δομών αγώνα.
Η επίθεση αυτή είναι απότοκο της συστηματικής καλλιέργειας της μισαλλοδοξίας, του εθνικισμού και του ρατσισμού, της νομιμοποίησης και αποθράσυνσης των φασιστών στον δημόσιο χώρο και της συστηματικής κρατικής προπαγάνδας με αφορμή την ανακίνηση του μακεδονικού ζητήματος.
Η παρακρατική αυτή επίθεση λαμβάνει χώρα την ίδια στιγμή που ο Νιγηριανός μετανάστης Εμπουκά βρίσκεται νεκρός στο ΑΤ Ομόνοιας, ένα τμήμα γνωστό για τους εκατοντάδες βασανισμούς προσφύγων και μεταναστών και τις δολοφονίες από τους ένστολους δολοφόνους της αστυνομίας.
Ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, στην συνολική επιστράτευση του εθνικισμού, στα επίσημα κρατικά και παρακρατικά τάγματα εφόδου, δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε μαχητικά και από τα κάτω, δίνοντας από κοινού μετανάστες, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, μαθητές, νεολαίοι τις μάχες αυτές που θα συντρίψουν τον φασισμό, τον πόλεμο, την μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, το κράτος και το κεφάλαιο, για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας μακριά από επίπλαστους και κατευθυνόμενους από τα πάνω διαχωρισμούς.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Συγκέντρωση : Τετάρτη 20/2 στο ρολόι Νεάπολης, 18.00
Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό «Μαύρο και Κόκκινο», μέλος ΑΠΟ -ΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου