Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Και να που το Πεδίο Άρεως εξανθρωπίστηκε

pedio

Προς όλους εσάς, φιλελέδες, φασιστόμουτρα, ελληνάρες, κυριλέδες, πληρωμένοι γραφιάδες,παπαγαλάκια της εξουσίας, θα τα γράψω σε bullets γιατί η οργή μου είναι εμπόδιο σε μια κανονική ροή σκέψεων.
-Το Πεδίο Άρεως πότε δεν είχε πολύ κόσμο από τον καιρό που άνοιξε ξανά.Που είσαστε εσείς όλα αυτά τα χρόνια που τώρα χύνετε δάκρυα;
-Για τα νταλαβέρια που γίνονται γράφετε κάτι;
-Για την έλευση των καουμπόυδων μπάτσων ΠΑΝΤΑ αφού τελειώνουν αυτά και μένουν πίσω μόνο τα πρεζάκια γράφετε; Για το νταηλίκι που πουλάν;
-Έχετε περπατήσει ποτέ στο Πάρκο ή δεν κάνουν καλό φρέντο τα γύρω μαγαζιά;
-Έχετε ποτέ ταΐσει ή χαϊδέψει τα ζωντανά του πάρκου;
-Μπορείτε να δείξετε σε κάποιον που δεν ξέρει πως να πάει εκεί;
-Αφήνετε συχνά την άνεση της καρέκλας σας για μια βόλτα στο πάρκο; Σε οποιοδήποτε πάρκο;
-Εσείς που θα χέζατε και θα κατουρούσατε αν δεν είχατε πουθενά να πάτε; Θα κρατιόσασταν μέχρι να σκάσετε, ε;
Οπότε σας πείραξε ο δήθεν καταυλισμός ( γιατί δέκα σκηνές δεν τις λες έτσι  ) των προσφύγων που τρέχουν να σωθούν από έναν πόλεμο; Θα ήθελα να γράψω και άλλα, για τα παιδάκια που έχουν χαρίσει ζωή στο πάρκο με τα παιχνίδια τους, για τους μεγάλους που παρά το τίποτα μέσα στο οποίο ζουν δεν διακρίνεις ίχνος μιζέριας πάνω τους, για την ανθρωπιά που προκαλούν σε όσους την έχουν ακόμη μέσα τους και πολλά άλλα,μα δε μου βγαίνει. Ε, ναι λοιπόν, το πάρκο αυτή τη στιγμή είναι χώρος και για ανθρώπους.
Και παραφράζοντας λίγο τον Τριπολίτη, τι σας τα λέω όλα αυτά τώρα, αυτά δεν ταιριάζουν με το ρομαντισμό σας.
Ξεφτίλες.
ο κουλτουριάρης
Υ.Γ. Για τον άστεγο του πάρκου που με ντάλα ήλιο έσκαβε για να θάψει μια πεθαμένη γάτα και για τον πρόσφυγα πατέρα που, σε μια σκηνή που έβραζε, προσπαθούσε να κοιμίσει το μωρό του.

ΠΗΓΗ:http://www.provo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου